Anti stress massages

Anti stress massage

In deze heftige tijd met veel (thuis)werken, uren achter elkaar in vaak een verkeerde houding stapelt stress zich op in je lichaam. Rug, schouders, nek en hoofd hebben het zwaar te verduren.

Met gespannen spieren, hoofdpijn, klachten in nek en rug of soms zelfs spijsverteringsproblemen tot gevolg. Met mijn anti stress massage kom je tot jezelf en in balans. De anti stress massage is gericht op je nek en schouders. Je voelt de spanning en drukte van alledag uit deze zones stromen. Daarmee ontspant je hele lichaam. En je hoofd. Want de fysieke massage werkt direct door op je geest. Eigenlijk zet ik je gedachten even op stil.

Deze gerichte massage heeft een positief effect op je hele lijf: een betere doorbloeding, blokkades in nek en schouders verzachten en verminderen, je voelt je energieker én meer ontspannen. Heerlijk dus om je dag regelmatig mee te starten, even te onderbreken of af te sluiten. Eigenlijk heerlijk op elk moment.

In aanvulling op de anti stress massage kun je beginnen met een bindweefselmassage. Hiervoor boek je de 60 minuten anti stress massage. Dit is een volledige anti stress massage, voorafgegaan door gerichte bindweefselmassage.

Wat doet gezond bindweefsel?
Een specialiteit van mij is het masseren van het bindweefsel om de doorbloeding in de huid te stimuleren. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. In het bindweefsel wordt ook hyaluronzuur aangemaakt, dit lichaamseigen stofje bindt vocht en creëert daardoor volume aan ons weefsel (denk aan rozijn versus druif). Het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel. Ook vormt bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische en reticulaire vezels, die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Volledig 45 minuten voor €40

Volledig + bindweefsel 60 minuten voor €50