Over mij

Mijn naam is Ronny Pluk, ik ben getrouwd met Bianca en heb drie kinderen die inmiddels alle drie een eigen plekje hebben gevonden.

Na vele jaren regelmatig genoten te hebben van massages, kwam in 2018 het idee in mij op hoe mooi het zou zijn om dit cadeautje ook aan anderen te kunnen geven. Na een snuffelcursus ontspanningsmassage was ik overtuigd dat ik dit heel leuk zou vinden.

Omdat ik dingen die ik doe graag goed wil doen, ben ik in 2019 de opleiding sportmassage gaan volgen en heb ik in 2020 de NGS licentie sportmasseur gehaald. Daarna heb ik een periode honderden gasten van een wellnessresort gemasseerd om routine op te bouwen en de bevestiging te krijgen dat dit echt iets voor mij is.

Begin 2021 heb ik de stap genomen om aan huis een eigen praktijk te beginnen. In een mooie, aparte ruimte heb ik de gelegenheid gasten te ontvangen en het cadeautje te geven dat ik iedereen zo ontzettend gun. Mijn doel is om een aantal mensen, het liefst op regelmatige basis, met een tevreden glimlach weer naar huis te laten gaan. Het hoeft voor mij niet groter, meer en sneller, juist ook de rust en ontspanning in dit stuk van mijn leven vind ik belangrijk.

NGS

Ik heb de licentie sportmasseur en ben aangesloten bij de branchevereniging NGS. Op de website van NGS  vind je meer informatie en kun je o.a. ook de klachtenprocedure vinden. Belangrijker voor mij is dat wanneer je niet tevreden bent je het mij direct vertelt. Ben je wel heel erg tevreden? Vertel het dan vooral een ander!

Adres

Het bezoekadres is Westerdijk 79 in Utrecht. Dit is de straatingang van ons appartement en leidt direct naar de massageruimte. Fiets of auto (betaald parkeren) kun je direct voor de deur kwijt.

Het correspondentieadres: David van Mollemstraat 11, 3513 GA Utrecht.

Contact

Via de website kun je direct afspraken maken. Telefonisch of via Whatsapp kun je mij bereiken onder nummer 06-53639130. Verder kun je mij vinden op Facebook en Instagram.