Ontspanningsmassage

Ontspannings-
massage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is genieten op z’n puurst. Het is een zachte en vriendelijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het verzacht (chronische) pijn, maakt spieren soepel, verlicht stress en spanning én zuivert je lichaam. Met zachte druk, verschillende technieken en volle aandacht breng ik jou en je lichaam in een ontspannen staat. De natuurlijke, geurende oliën voelen heerlijk op je huid en maken het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Het mooie is, wanneer je je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage gunt, merk je dat je lichaam je veel teruggeeft. Je immuunsysteem versterkt, je wordt soepeler, stress vermindert, je bent fitter en je krijgt meer energie. Zo zijn er meer voordelen en effecten die ontspanningsmassages jou direct en op langere termijn geven. Wees extra aardig voor je lichaam, ontdek de kracht van ontspanningsmassages.

In aanvulling op de ontspanningsmassage kun je beginnen met een bindweefselmassage. Hiervoor boek je de 75 of 90 minuten ontspanningsmassage. Dit is een volledige ontspanningsmassage, voorafgegaan door gerichte bindweefselmassage.

Wat doet gezond bindweefsel?
Een specialiteit van mij is het masseren van het bindweefsel om de doorbloeding in de huid te stimuleren. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. In het bindweefsel wordt ook hyaluronzuur aangemaakt, dit lichaamseigen stofje bindt vocht en creëert daardoor volume aan ons weefsel (denk aan rozijn versus druif). Het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel. Ook vormt bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische en reticulaire vezels, die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid.

Achterzijde 45 minuten voor €40

Volledig 60 minuten voor €50

Volledig + Bindweefsel 75 minuten voor €60

Ultiem genieten, 90 minuten voor €70