Sportmassage

Sport-
massage

Sportmassage

Je hebt een druk leven en bent altijd in beweging. Dat vraagt veel van jou en van je spieren. Die continue belasting of die verkeerde houding, kunnen voor vervelende klachten zorgen. Een sportmassage biedt verlichting en verzachting. Ik ga hierbij net wat krachtiger te werk dan tijdens een ontspanningsmassage en oefen meer druk uit op de spieren. Ook gebruik ik andere, stevigere grepen.

Een sportmassage is een weldaad voor je lichaam bij herstel na een zware (sport)inspanning, of maakt je lichaam klaar om blessurevrij een sportprestatie neer te zetten. Daarnaast wordt een sportmassage gebruikt bij herstel na een blessure en kan daarmee gericht worden op dat deel van het lichaam waar de blessure zit. Maar een sportmassage is niet alleen voor sporters. Vermoeidheid, stress en/of overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken. Een sportmassage biedt dan uitkomst. En ontspanning!

Deze diepe vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Hierdoor is je lichaam in staat om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. En daar maken je spieren dankbaar gebruik van. Ze herstellen sneller en voelen soepeler aan. Je voelt je ontspannen en fitter. Een sportmassage draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures.

30 minuten voor €40

45 minuten voor €50

60 minuten voor €60